El web no está optimizado para IExplorer, es mejor utilizar Mozilla Firefox o Chrome

 AJUNTAMENT DE TEIA

L'EBM Els Galamons programa quatre dies de portes obertes


Galamons02L’Escola Bressol Municipal Els Galamons obrirà les seves portes en jornades diferents per donar a conèixer les instal·lacions a les famílies i mostrar la metodologia de treball que s’hi aplica, de cara al procés de preinscripció de l’alumnat del primer cicle d’educació infantil per al curs 2024-2025.


En concret, el centre educatiu oferirà quatre visites presencials del 22 al 29 d’abril, de 17.15h a 18.30h, amb diferents torns per als infants nascuts el 2022 (dilluns, dia 22), 2023 (dijous, dia 25) i 2024 (divendres, dia 26). Dilluns 29 d’abril les portes s’obriran sense especificació d’edat.


En tots els casos és necessari confirmar cita prèvia a través del número de telèfon 93 555 86 32 o l’adreça de correu electrònic galamons@teia.cat


Previsió de places


En cas que es mantinguin les ràtios actuals per al curs 2023-2024, l’EBM Els Galamons oferirà 8 vacants per a nadons nascuts el 2024, 5 places per a infants d’entre 1 i 2 anys nascuts el 2023 i 14 places per a la quitxalla d’entre 2 i 3 anys nascuda el 2022.


Per poder accedir-hi, l’infant ha d’haver nascut abans o fins al 16 de maig de 2024 (16 setmanes abans del dia d’inici del curs).


Calendari de preinscripció


El termini de presentació de sol·licituds en línia va del 8 al 21 de maig. Per completar el tràmit, caldrà enviar la sol·licitud de preinscripció degudament emplenada i signada, juntament amb els documents escanejats en PDF o en format d’imatge al correu galamons@teia.cat


Alternativament, l’escola reservarà dos dies per cursar les sol·licituds de manera presencial directament al centre. En aquest cas, és imprescindible concertar cita prèvia per telèfon o correu electrònic i portar la documentació a punt.


Podeu veure la resta del calendari (publicació de llistes, sorteig i matriculació), així com els criteris de puntuació, en el document que trobareu al peu de la notícia. També podeu descarregar-vos la sol·licitud de preinscripció i el dossier de portes obertes.


Projecte pedagògic


Gestionada per l’empresa de serveis educatius Cavall de Cartró, l’EBM Els Galamons desplega un model pedagògic centrat a desenvolupar les capacitats cognitives dels infants en un ambient motivador, de llibertat i autonomia, així com a dispensar-los una atenció individualitzada en les seves necessitats d’afecte, estima, socialització, interacció, joc i experimentació.


En aquest sentit, l’EBM Els Galamons es presenta com “un centre de vida i aprenentatge format pels nens i les nenes, les seves famílies i l’equip educatiu”. És també un equipament amb diversos “espais pensats i creats per gaudir d’un joc respectuós, enriquidor i potenciador del moviment lliure”.


'Jardí obert'


Un d’aquests espais de lleure i relació és el pati. Per això, l’EBM Els Galamons obre el recinte cada tarda de dilluns a dijous de 17 a 18h a les famílies teianenques amb infants de 0 a 6 anys perquè gaudeixin del jardí de l’escola i dels elements lúdics que hi ha instal·lats, sempre que en facin un bon ús i desin les coses abans de marxar.


Aquest espai no està dinamitzat ni supervisat per l’equip educatiu, per la qual cosa no és permès d’accedir a les aules ni als lavabos del centre.

🍪 cookies