El web no está optimizado para IExplorer, es mejor utilizar Mozilla Firefox o Chrome

 AJUNTAMENT DE TEIA

El Casal de Joves se suma a una campanya d'educació sexual en línia


Sida StudiEl Casal de Joves de Teià s’ha adherit a una campanya de difusió sobre continguts de sexualitat anomenada Dijous de plaer, en col·laboració amb Sida Studi.


Sida Studi és una associació sense ànim de lucre amb seu a Barcelona que va néixer el 1987 i que amb el temps s’ha especialitzat en educació sexual amb perspectiva feminista i de drets perquè totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes. Per una banda, Sida Studi disposa d’un centre de documentació en VIH i sexualitat amb més de 100.000 recursos al catàleg i, per l’altra, també realitza accions d’educació sexual, com ara: exposicions; xerrades; tallers amb infants, adolescents i joves; tallers amb famílies i referents, i formacions a professionals.


En els darrers anys, Sida Studi ha ampliat la difusió de materials i recursos pedagògics a través de les seves socials i, especialment, d’un blog anomenat Kit del plaer.


A més, l’entitat ofereix un servei de Whatsapp confidencial i gratuït per atendre dubtes sobre sexualitat a 626 99 44 79.


Objectius i durada


La campanya Dijous de plaer respon a la necessitat de resoldre dubtes i donar resposta a les preguntes sobre sexualitat que sovint es plantegen els joves i adolescents. Eulàlia Matas, una de les responsables de l’equip de comunicació de Sida Studi, explica que “després de molts anys de fer tallers ens vam adonar que les preguntes es repetien a cada aula on entràvem, així que vam decidir recollir-les totes, respondre-les i fer-les accessibles en un blog on xerrem de sexualitat en positiu posant el plaer al centre i amb perspectiva feminista”.


Aprofitant els continguts del blog, la campanya consisteix a difondre’ls per Instagram un cop per setmana, de manera que cada dijous el compte del Casal de Joves publica un post i una història amb una enquesta sobre sexualitat. Tant les imatges com els textos són facilitats per Sida Studi.


La campanya es va iniciar el passat 12 d’abril i és previst que es mantingui activa fins al 27 de juny. Les persones que hi estigueu interessades, podeu seguir-la al compte d’Instagram del Casal de Joves de Teià clicant aquí.

🍪 cookies